Varför TermoSense?

En trygg och säker vardag

Har du koll på ditt kylsystem? Med TermoSense får du en unik inblick i hur ditt kylsystem fungerar. TermoSense övervakar kompressorn och temperaturerna i alla dina kylutrymmen och varnar i förväg om någon form av överbelastning eller temperaturförändring upptäcks. Du får varningen direkt till din mobiltelefon, var du än befinner dig och kan därefter enkelt via internet logga in och kontrollera aktuell status på din anläggning. Du ställer alltså själv diagnosen på ett larm och påkallar hjälp eller gör åtgärd endast de gånger det verkligen behövs.

Systemet övervakar inte bara den inställda temperaturen på ditt kylsystem utan den faktiska temperaturen där dina varor befinner sig. Kombinerat med våra kompressorsensorer får du alltså larm redan innan dina livsmedel har nått en skadlig temperatur och har stora möjligheter att undvika kostsamma akututryckningar.

Detta innebär att vi hjälper dig att minska behovet av kostsam kylservice och kassation av varor. Sedan hjälper det dig att sova gott om natten också.

TermoSense har gett mig trygghet, och underlättar egenkontrollen samt automatiserar tråkiga arbetsmoment.

Stig Wikblad – ICA Supermarket i Säter

 
 

Intresserad?