Om TermoSense

Dubbelt SKAPA-stipendium, unikt!

Dubbelt SKAPA-stipendium, unikt!

4:e plats bland 1178 affärsideér

4:e plats bland 1178 affärsidéer.

Retail Awards 2011 Winner

I årets Retail Awards vann TermoSense Årets Tekniska Lösning.I 2010 års Dagligvarugala var TermoSense en av tre nominerade till Årets Tekniska Lösning.

Bakgrund

SensiNet AB är ett företag som har utvecklat och producerat trådlösa styrsystem för industrin sedan 1978. Tekniken är patentskyddad och väl beprövad inom livsmedelsindustrin. Vi har utvecklat världens ledande, helt automatiska övervakningssystem för livsmedel, TermoSense®. Företaget har fortfarande sina rötter och mycket av verksamheten kvar på Mårtensgård i Säter. Härifrån sköts utvecklingen av företagets patenterade produkter som sedan levereras ut till kunder över hela Sverige. Vi arbetar både med egen organisation och partners.Vision

Vi har flera långsiktiga samarbeten med ledande svenska bolag.TermoSense förenklar din vardag

I vår relation till dig, anställda och andra vill vi uppfattas som ett öppet, spännande, innovativt och långsiktigt företag. Ett samarbete med SensiNet innebär ett partnerskap med en öppen och kreativ leverantör som kan tillgodose era behov av temperaturkontroll.

Även fast vi fortfarande är ett mindre bolag har vi redan kommit väldigt långt inom temperaturövervakning i livsmedelsindustrin. Dessutom vinner vi ständigt nya priser för vår teknologi och har fått otroligt mycket uppmärksamhet av kunder och press.Snabbfotade, innovativa och långsiktiga

Janis Platbardis, grundare och ägare, har under tre år haft Sven Hagströmer som storägare och ordförande i TermoSense, de träffades för första gången i TV-programmet "Draknästet" på SVT.


Se filmen här

Produkter

Vi installerade vår första trådlösa temperaturövervakning redan 2004 och vi är stolta över att samtliga våra kunder fortfarande är väldigt nöjda, betalande kunder. Produkterna är uppgradera i flera versioner och idag har vi mindre än 0,5% garantiärenden. Samtliga produkter och system är så enkla att ni själva kan hantera dem utan någon större fördjupning. Vid installationstillfället har vi en genomgång med er och lämnar dessutom fullständiga instruktioner.

 

Intresserad?